fbpx
Annonce

Arthur Melo talte ud om sit skifte til Juventus

Rune Stentoft Arlbjørn - 13.12.20

// Arthur


Der var mange skriverier tilbage i de catalanske medier om hvordan Barca behandlede Arthur Melo, da de sendte ham til italienske Juventus. Nu har den tidligere Barca-spiller talt ud om hvad der egentlig skete.

'Der var meget støj i medierne omkring mit skifte til Juventus, men lige så snart jeg fandt ud af, at jeg skulle skifte, så bestemte jeg mig for, at jeg stadig ville gøre det godt for Barca' indledte han ifølge den catalanske avis Sport.

'Barca har givet mig meget. De var klubben, som åbnede døren til Europa for mig. Det var en drøm for mig siden jeg var barn. Barca er en klub med en rigtig stor historie og med tradition for at have brasilianske spillere' sagde han videre om klubben.

'Jeg ved ikke om klubben agerede på en ordentlig måde i forhold til mig, da jeg skiftede. Det er altid subjektivt. Jeg er sikker på, at de mener, at de behandlede mig godt. Jeg har min version og min historie, og jeg ville gerne have haft, at nogle ting var anderledes, men set fra deres syn gik det hele måske efter bogen' kom det også fra ham.

'Hvad der er sket er fortid nu. Nu er jeg i en fantastisk klub med seriøse mennesker, som kan hjælpe mig med mange ting' afsluttede han.

.:FORSIDE:.