Arthur kan se frem til historisk stor bøde

Anders Lang Jensen - 03.08.20

© Getty Images

Brasilianske Arthur Melo forbliver stadig i Brasilien og vender ikke tilbage til Barca. Dermed har midtbanespilleren spillet sin sidste kamp i Barca-trøjen, men klubben lader ikke Arthur slippe så let med opførslen den seneste uge.

Mens Barca-truppen er i fuld gang med forberedelserne til Champions League-opgøret mod Napoli, er Arthur Melo fortsat ikke vendt tilbage til det catalanske. På Camp Nou er man frustreret over brasilianerens opførsel, hvorfor klubben nu indleder en disciplinærsag imod spilleren.

Ifølge avisen Sport vil Arthurs advokater indlede drøftelser med klubben om Arthurs påstande i hele episoden i denne uge. Barca vil ligeledes undersøge brasilianerens handlinger detaljeret, for i sidste ende at finde en afgørelse på eventuelle konsekvenser.

Ifølge Sport kan Arthurs handlinger munde ud i den største bøde i Barcas historie rettet imod en spiller på holdet. Barca har ikke tænkt sig at overgive sig omkring midtbanespillerens overtrædelser, hvorfor efterspillet kan blive dyrt for Arthur.

644x70

.:FORSIDE:.