fbpx
Annonce

Arthur: 'Jeg ville vælge Ronaldo over Messi'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 21.01.21

© Getty Images
// Lionel Messi // Arthur

Den tidligere Barca-profil, Arthur Melo, har æren af både at have spillet sammen med Messi og nu også Cristiano Ronaldo. I et interview sætter brasilianeren ord på, hvordan de to ikoner hver især er som ledere.

Arthur Melo har godt gang i sin debutsæson for Juventus, efter han som bekendt valgte at forlade Barca over sommeren. I den forbindelse har midtbanekreatøren sat ord på, hvordan Lionel Messi og Cristiano Ronaldo hver især gebærder sig som ledere i omklædningsrummet.

'Cristiano Ronaldo udtrykker sig mere end Messi, og han interagerer med alle i omklædningsrummet' forklarede Arthur til brasilianske Desimpedidos. 'Han (Ronaldo, red.) er meget aktiv i omklædningsrummet. Han taler med alle og har et godt forhold til alle. Det faktum, at vi taler det samme sprog, gør det måske lettere' lød det videre fra midtbanespilleren.

Efterfølgende kom Arthur ind på Messis mere tilbagetrukkede facon. 'Hver person har deres egen måde at udvise lederskab på. Messi gør det igennem aktioner, også selvom det måske ikke ser sådan ud. Han demonstrerer det, når han modtager bolden og igennem hans vilje til at vinde, og det bemærker alle hans holdkammerater' forklarede brasilianeren.

Efterfølgende blev Arthur spurgt ind til, hvilket af de to fodboldfænomener, han umiddelbart foretrækker - og her var Arthur ikke i tvivl. 'Jeg ville gå med Cristiano, vi spiller jo sammen! Jeg har ikke så tæt en relation til Cristiano, at jeg kommer forbi hans hus til kaffe, men vi har et godt forhold til hinanden' lød det fra Arthur som efterfølgende uddybede:

'Cristiano holder sig aldrig tilbage, hvis en holdkammerat har brug for noget, og han møder dig altid med stor indlevelse. Han træner som et bæst og hviler aldrig, og han opmuntrer dig til at give dig fuldt ud. Han belærer mig altid om, hvad jeg bør spise og om ikke at overlade noget til tilfældighederne' lød det slutteligt fra Arthur, der altså overraskende nok ikke havde noget problem med at fremhæve Ronaldo på Messis bekostning.

.:FORSIDE:.