Video: Arthur er tilbage på træningsbanen

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 23.02.19

Arthur tog part i fredagens aftentræning på normal vis sammen med holdkammeraterne. Det tyder dermed på at den unge brasilianer måske når at blive klar til onsdagens pokalkvartfinale mod Real Madrid.

Siden Arthur blev skadet i den første pokalsemifinale mod Real Madrid, der som bekendt endte 1-1, har Barca haft svært ved at få spillet til at flyde, hvilket især er gået ud over holdets evne til at score mål. Her er det kun blevet til to fuldtræffere i de seneste fire kampe. Det er derfor en særdeles god nyhed, at den tekniske brasilianer, der på mange måder minder om Xavi, er ved at komme sig over sin forstrækning.

Prognosen lød ellers på, at Arthur først ville vende tilbage efter en måned, hvilket ville holde ham ude af Barcelonas vigtige opgør ude mod Real Madrid i Copa del Rey. Midtbanespillerens deltagen i fredagens aftentræning på normal vis kan dog betyde, at Arthur måske bliver klar før tid.

Ernesto Valverde ville dog i går ikke afsløre, hvorvidt dette scenarie er realistisk eller ej. 'Jeg ved ikke om han kommer til at spille i El Clásico. Vi er i en situation, hvor han måske kan spille i næste uge, men jeg ved det ikke' kom det fåmælt fra træneren.

Inden skaden var Arthur kommet godt ind i varmen og leverede ved flere lejligheder solide indsatser som spilfordeler på midtbanen.

Se her en video fra fredagens træning, hvor Arthur bedt budt velkommen tilbage af holdkammeraterne:

.:FORSIDE:.