Arthur begynder at bide sig fast på midten

FCBARCELONA.DK - 19.09.19

© Getty Images

Arthur Melo begynder at ligne en af Ernesto Valverdes foretrukne på den ellers overbefolkede midtbane denne sæson. Brasilianeren er startet inde i de to seneste kampe og her har han gjort det godt.

Arthur startede inde mod Valencia i 5-2 sejren i lørdags og fik 75 minutter på banen. Mod Dortmund tirsdag spillede han alle 90 minutter og det tyder på tillid fra træner Valverde.

I begge opgør gjorde Arthur det godt. Han viste overblik, var sikker på bolden og fordelte spillet godt. Hans hurtige vendinger og præcise pasninger passer perfekt til den måde Barca vil spille på og det har Valverde forlængst fornemmet.

Arthur har haft en lille stille sæsonstart. Hans deltagelse ved Copa América i sommer gjorde at han kom sent i gang. Nu ser det ud til at formen er fundet og det belønnes med spilletid af Valverde.

Det har ellers hørt til sjældenhederne at Arthur får samtlige 90 minutter. Sidste sæson satte fysiske problemer ham noget tilbage og reelt er det kun 6 af hans 47 hidtidige kampe at han har fået fuld spilletid.

Netop fysikken er et stort fokusområde for brasilianeren og Barcas fysioterapeuter. Overgangen fra den mindre krævende brasilianske liga var hård, så der der er skruet op for den fysiske træning.

Kan Arthur holde sig fri af skader og overbelastning, tegner det til en betydningsfuld sæson for ham.

.:FORSIDE:.