Arsène Wenger ville hente Messi til Arsenal

Lars Ravn - 10.09.19

© Getty Images

I 2003 lykkedes det for Arsenal at lokke Cesc Fàbregas væk fra Barcelona og ifølge Arsène Wenger prøvede englænderne også at fravriste Barca Lionel Messi. Argentineren viste sig dog hurtigt at være en umulig opgave.

Messi og Fàbregas spillede på samme ungdomshold på La Masia og nu afslører den tidligere Arsenal-træner Arsène Wenger, at der var forhandlinger om at bringe dem begge til London. Men hvor Barca kunne leve med at lade Fàbregas skifte, så var Messi allerede udset som det næste store talent og en stor fremtid for klubben.

'Vi forhandlede med Messi, da vi hentede Fàbregas. Gerard Piqué og Fàbregas kom til England, men Messi blev i Spanien. Vi var interesserede i ham, men han var urørlig på det tidspunkt' fortæller Arsène Wenger til BeIN Sports.

Dermed kan man tilføje endnu et stort navn til listen over store fodboldspillere, som Wenger har været tæt på at hente. Det har nemlig også tidligere været fremme, at Wenger forsøgte at hente Cristiano Ronaldo den gang han spillede i Sporting Lissabon. Men sådan er livet, mener den tidligere Arsenal træner. 'Ja, du må leve med ærgrelse i livet' afslutter Wenger.

.:FORSIDE:.