Arrivederci: Arturo Vidal skifter til Inter snarest

Rune Stentoft Arlbjørn - 16.09.20

© Getty Images

Det forlyder nu, at Barca og Inter er blevet enige om en aftale, der sender Arturo Vidal fra Barca til Inter. Det melder den catalanske radiostation RAC1. Midtbanespilleren ventes derfor at skifte til Inter i dag.

Arturo Vidal rejste angiveligt til Milano i går, hvor han skal gennemgå det obligatoriske lægetjek. Han forventes præsenteret i Inter i dag eller i morgen, hvis man skal tro rygterne om hans skifte til Inter.

Rygterne bakkes op af, at Vidal ikke trænede med i går formiddags, hvilket dog ikke er bekræftet af klubben, men man ser ikke chileneren på fotos eller en video der er fra træningen. Samtidig bekræftede sportschef Ramon Planes i går, at Vidal er tæt på at forlade klubben.

Barca og Inter er angiveligt enige om en pris på 500.000 euro inklusiv variabler for Arturos skifte. Aftalen ligner den Barca og Sevilla indgik om Rakitic. Vidal har også opgivet den resterende del af sin løn han havde tilbage i Barca for de sidste 10 måneder af hans kontrakt.

Arturo Vidal har længe været enig med Inter om en kontrakt. I Italien siger de, at chileneren kommer til at tjene 3 mio. euro om året. Han skriver under på en to-årig aftale med en option på yderligere en sæson.

Inter starter først Serie A den 26. september og derfor kommer Vidal i tide til at være med til Inters sæsonstart. Inden da spiller Inter tre træningskampe.

Vidal kom til Barca fra Bayern München i sommeren 2018. I Barca har han vundet tilhængernes hjerter, men ikke Ronald Koemans, der ikke kan bruge midtbanespilleren. Vidal har tidligere spillet for Juventus og Leverkusen.

Efter to sæsoner i Barca kan catalanerne dermed sige 'Arrivederci' til den chilenske midtbanespiller.

.:FORSIDE:.