Argentinsk presse storroser Messi efter landskamp

FCBARCELONA.DK - 19.06.21


De argentinske medier har i årevis været hård ved Leo Messi for hans præstationer på landsholdet, men tonen er nu en helt anden. Efter 1-0 sejren over Uruguay i nat, er det en enig presse der storroser Barca-spilleren.

Det er en kendsgerning af Messi endnu ikke har vundet en titel med Argentina, mens at trofæerne er kommet i et imponerende antal i Barcelona. Det har været en af årsagerne til, at det agentinske presse ofte har været hård ved Messi.

Han blevet beskyldt for at føle for lidt for landsholdstrøjen og for ikke at vise det nødvendige lederskab. Ingen har tvivlet på hans evner, men man ærgrer sig over, at de ikke er kommet til udtryk på landsholdet i form af titler.

Messi har hele tiden forsikret om, at han giver sig 100% for landsholdet, men i 2016 fik han nok af den massive kritik og meldte sit stop på landsholdet. Det skete efter Copa América finalen hvor Argentina tabte til Chile. To måneder senere skiftede Messi dog mening og meldte sig igen klar til landsholdet.

Lige nu kæmper Messi og Argentina for at få succes ved sommerens Copa América og her tog de i nat et vigtigt skridt mod kvartfinalerne med 1-0 sejren over Uruguay. Her lagde Messi op til kampens eneste scoring og han blev også kåret til banens bedste spiller.

Indsatsen skaber positive overskrifter i samtlige argentinske medier dagen derpå. 'Messi var vild' skriver den store avis Olé i sin overskrift. 'Han lå centralt og styrede spillet og var kampens figur. Han manglede kun at score. Han havde ikke mere luft da kampen sluttede, fordi han løb så meget' skriver avisen videre.

'Lionel Messi spillede en komplet kamp. Det var Messi fra Barcelona man så. Bravo Messi' kommer det fra avisen La Nación der også glædede sig over, at spillerne omkring holdets anfører ikke lagde alt ansvaret på hans skuldre.

TyC Sports følger med. 'Første triumf til Argentina med Messi som hovedperson' skriver mediet og fortsætter: 'Overlegen kamp af Messi, der var magisk'.

Opbakningen fra pressen er med garanti noget Messi glæder sig over, for han har i årevis måtte leve med massiv kritik, uanset næsten hvad han gjorde.

.:FORSIDE:.