Argentinsk presse er enig: Lautaro tager til Barcelona

FCBARCELONA.DK - 21.05.20

Budskabet er ikke til at tage fejl i en enig argentinsk sportspresse - Lautaro Martínez er meget tæt på at kunne kalde sig Barca-spiller og samtidig blive den dyreste argentinske fodboldspiller nogensinde.

En samlet argentinsk presse forudser et snarligt skifte for Lautaro Martínez. Man er overbevist om, at Barca er klar med de 111 mio. euro der kan købe angriberen fri til juli, om blot lidt mere end en måned.

Det er avisen Diario Olé der går forrest med nyheden og de har til lejligheden fået produceret et redigeret billede, hvor man ser Lautaro Martínez i Barcas trøje. Avisen fortæller, at det udelukkende er detaljer der skiller Barca og Inter fra at indgå en aftale.

Diario Olé fortæller ikke om der indgår Barca-spillere i handlen, men noget kunne tyde på det, da der ellers ikke er noget at forhandle om. Lægger Barca de 111 mio. euro vil de kunne hente angriberen uden at Inter kan gøre noget, men så mange penge vil man sikkert gerne undgå at lægge. Derfor kan en delvis byttehandel blive aktuel.

Derimod fylder det meget, at Lautaro Martínez med handlen vil blive den dyreste argentinske fodboldspiller i historien. Om der så er hold i den argentinske presses nyhed, kan kun tiden vise.

.:FORSIDE:.