Argentina overvejer VM-forberedelse i Barcelona

FCBARCELONA.DK - 14.11.17

Argentina er som bekendt kvalificeret til VM i Rusland til sommer. I den forbindelse overvejer argentinerne, at de sidste forberedelser skal ske i Barcelona, for at give Messi de mest optimale forhold.

Det ligger fast at det argentinske landshold tager tidligt til Europa, for at forberede til sig VM, der skydes i gang i midten af juni måned. En af de muligeheder der overvejes er, at holdet skal træne på Barcas træningsanlæg umiddelbart op til slutrunden.

Årsagen til disse overvejelser er, at netop Barcelona vil være det perfekte sted for Messi, der på den måde kan blive i de vante omgivelser. Dertil kommer, at træningsanlægget Ciutat Esportiva opfylder alle de krav som et landshold måtte stille.

Det bliver ikke noget problem at finde plads til argentinerne på Ciutat Espaortiva, for sæsonen slutter officielt den 26. maj, hvor de kvalificerede landshold begynder at forberede sig til slutrunden.

Der tales også om, at det argentinske fodboldforbund AFA arbejder på, at holdets sidste træningskamp skal foregå på Camp Nou. Her vil mange lokale fans med garanti møde op for at støtte Messi og Mascherano.

.:FORSIDE:.