Arda Turan rygtes tilbage til Galatasaray

FCBARCELONA.DK - 02.05.20

© Getty Images

Noget tyder på at den Barca-ejede Arda Turan snart finder en løsning på sin fodboldmæssige fremtid. Tyrkisk presse taler om en tilbagevenden til Galatasaray, et skifte som deler vandene i klubben.

Arda Turans kontrakt med Barca udløber til sommer og han kan derved frit vælge ny klub som han ønsker. Den kontroversielle spiller har været igennem en turbulent tid siden Barca i januar 2018 valgt at leje ham ud, efter et skuffende ophold i den catalanske klub.

Lejeopholdet i tyrkiske Basakdehir blev stoppet før tid og siden har Turan været uden klub. Nu taler tyrkiske medier imidlertid om, at den 33-årige Turan vender tilbage til udgangspunktet, nemlig Galatasaray, som han spillede for indtil 2011, hvor han blev solgt til Atlético Madrid.

Valget af Galatasaray deler vandene i den tyrkiske klub, for en stor del af tilhængerne ønsker ham ikke tilbage. Heller ikke præsident Mustafa Cengiz skulle være begejstret, men træner Fatih Terim holder øjensynligt fast i, at hente Turan. Terim og Turan har et god forhold til hinanden. Tilbage i februar var der forlydender om, at Cengiz kategorisk havde afvist at hente Turan hjem.

Angiveligt er det Fatih Terims ønske, at Turan primært skal hjælpe og støtte klubbens unge spillere med at slå igennem og klare presset, der er massivt i Galatasaray.

Bliver skiftet en realitet får Barca intet økonomisk ud af det, da Arda Turans kontrakt ophører til juni. Til gengæld glæder man sig nok over i Barcelona, at man endelig slipper af med udgiften til tyrkerens løn efter fem år, hvor det aldrig kom til at gå som håbet.

.:FORSIDE:.