Arda Turan laver speciel kontrakt med Galatasaray

FCBARCELONA.DK - 01.08.20

© Getty Images

En lille måned efter at Arda Turans kontrakt udløb med Barca, har han skrevet under på aftale med sin tidligere klub Galatasaray. Her er man åbenbart ikke helt sikre på hans stabilitet, for Turan betales pr. kamp han spiller!

Arda Turans karriere og liv i øvrigt har været en turbulent omgang siden 2017, hvor han tilbragte en halv sæson hos Barca uden at spille et eneste minut, for i januar 2018 at blive lejet ud. Heller ikke lejeopholdet blev nogen succes.

Turan ville ikke ud af kontrakten med Barca på grund af den løn han fik, men den 1. juli kunne catalanerne endelig slette den kontroversielle spiller fra løniningslisten.

I går kom så meldingen så om, at Galatasaray har tilbudt den 33-årige Turan en toårig kontrakt. Her vil man dog være sikre på, at få noget for pengene, for Turan betales ganske enkelt for det antal kampe han spiller.

Den aftale kan være ganske fornuftig for den tyrkiske klub, for med det liv som Turan har ført de seneste år, der blandt andet har medført en betinget fængeselstraf, kan man ikke være helt sikre på hvad der sker.

.:FORSIDE:.