fbpx
Annonce

Arda Turan kan vende tilbage til Barcelona!

Rune Stentoft Arlbjørn - 07.01.20

© Getty Images
// Turan

Arda Turan har tidligere i dag fået ophævet sin lejeaftale med den tyrkiske klub Istanbul Başakşehir. Det betyder, at Turan vender tilbage til Barcelona, hvis han ikke finder en ny klub der vil have ham i dette transfervindue.

Det er to år siden, at Turan blev udlejet til den tyrkiske klub på den oprindelige aftale som skulle løbe til sommer, hvor hans kontrakt med Barca udløber, men nu er Turans lejeaftale med Başakşehir blevet ophævet. Det melderne tyrkerne på deres hjemmeside.

Opholdet i Barca var ikke nogen dans på roser for Turan og det har det heller ikke været i Başakşehir. I denne sæson er det kun blevet til 12 kampe, men kun 300 minutter har han spillet i alt. Det skulle være en af årsagerne til at lejeaftalen blev ophævet.

Dermed står Arda Turan til at vende tilbage til Barcelona i denne måned, da han stadig har kontrakt med catalanerne indtil sommeren 2020, men på Camp Nou er den nu 32-årige tyrker ikke ønsket. Valverde brugte slet ikke tyrkeren i det første halve år han havde Turan inden han blev lejet ud.

For Arda Turan handler det derfor om at finde en ny klub i dette transfervindue. Ifølge meldingerne fra Tyrkiet kan det blive Galatasaray, hvor han tidligere har spillet, men indtil da kan det være, at man igen får Turan at se på træningsanlægget i Barcelona.

.:FORSIDE:.