Arda Turan kan være på vej til argentinsk fodbold

Rune Stentoft Arlbjørn - 17.01.20

© Getty Images

For lidt over en uge siden fik Arda Turan ophævet sin lejeaftale med den tyrkiske klub Istanbul Başakşehir, hvorfor han derfor er tilbage i Barcas hænder. Tyrkeren skal dog finde sig en ny klub, hvilket måske kan blive i argentinsk fodbold.

Efter bruddet med Istanbul Başakşehir, blev Arda Turan i de tyrkiske medier sat i forbindelse med et skifte tilbage til barndomsklubben Galatasaray, der også hører hjemme i Istanbul, men lige nu ser det ikke ud til at ske.

Arda Turan kan i stedet være på vej til Argentina, da det argentinske medie TyC Sport skriver, at han har fået en repræsentant til at forhandle et skifte på plads til storklubben Boca Juniors.

Turan er stadig på kontrakt hos Barca, som løber til den 30. juni i år, men hos catalanerne har han ikke nogen fremtid. Derfor skal midtbanespilleren finde sig en ny klub, hvis han vil forstætte karrieren.

Da lejekontrakten med Istanbul Başakşehir blev ophævet, så det ud til, at Turan ville vende tilbage til træningen i Barcelona, men det har altså ikke været tilfældet. Turan ventes at skifte til en ny klub på en fri transfer.

644x70

.:FORSIDE:.