fbpx

Araújos skade kan betyde spilletid for Eric García

Markus Johannessen - 09.07.24

// Ronald Araujo // Eric Garcia

Ronald Araújo pådrog sig en skade mod Brasilien i Copa América, hvilket nok holder ham ude indtil midt september. Kombineret med usikkerheden omkring registreringen af Iñigo Martínez, kan det betyde spilletid for Eric García.

Der er fortsat usikkerhed omkring Eric Garcías fremtid i Barca, hvor det ligger klart at Clément Lenglet ikke indgår i planerne under Hansi Flick. Nu kan den tyske cheftræner være nødsaget til at sætte den 23-årige García på holdkortet, efter en god sæson i Girona.

Artiklen fortsætter under annoncen


Araújos uheld kan åbne nye muligheder for Eric García, da Barca spiller sin første kamp i 24/25-sæsonen mod Valencia den 17. august, hvor uruguayaneren med stor sandsynlighed ikke er klar til at spille endnu. 

Hansi Flick kommer muligvis til at mangle spillere på centerback-positionen, da Iñigo Martínez måske heller ikke får mulighed for spilletid. Det skyldes, at catalenerne stadig ikke kan registrere baskeren, hvilket berettes af avisen Sport. 

Eric García kommer dog ikke til at bruge meget tid med truppen i presæsonen, da den spanske landsholdsspiller repræsenterer Spanien ved de Olympiske Lege i Paris og nok først er tilbage i løbet af august, alt efter hvor langt Spanien når ved OL.

Eric García endte i sidste sæson som en af nøglespillerne i Gironas flotte præstationer under Míchel og han har bevist, at han kan være en alsidig spiller, der kan indtage samtlige positioner i forsvaret. Nu får han måske chancen for at vise det samme i Barca.

garcia17F

.:FORSIDE:.