fbpx

Araujo: 'Vi er Barca - vi går efter alle titlerne'

FCBARCELONA.DK - 28.09.21

// Ronald Araujo // Benfica

Den formstærke Ronald Araujo deltog ved tirsdagens pressemøde forud for onsdagens gruppekamp i Champions League mod Benfica. Her modsagde forsvarsspilleren Ronald Koeman og slog fast, at man kæmper med om alle titler i denne sæson.

Læs Araujos udtalelser herunder.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Kan Barca vinde titler i denne sæson?
'I Barca nøjes vi ikke med noget. Vi er Barca og vi skal kæmpe med om alle de store titler. Vi går efter at vinde alle de turneringer, som vi deltager i. Vi kan ikke bare spille med tankegangen om, at vi ser hvad der sker. Vi skal vinde hver eneste kamp og kæmpe med om trofæerne'.

Araujos sæson indtil videre:
'Jeg er meget tilfreds med min start på sæsonen. Jeg har arbejdet meget hårdt for at være hvor jeg er i dag og jeg er selvføælgelig glad for udfaldet i de kampe, som jeg har spillet. Men sæsonen er kun lige startet og der er lang vej igen. Jeg ved, at det er et kæmpe ansvar at spille i denne klub og at man kun forbliver på toppen ved at arbejde hårdt og koncentreret over en lang periode'.

Ansu Fati:
'Jeg er virkelig glad for at se ham tilbage på banen. Fejringen af hans scoring forleden kom ud af det blå - det var ikke noget, som vi havde forberedt. Det har ikke været et nemt år for ham og vi takker Gud for, at han nu er tilbage. Han scorede et fantastisk mål, men vi bør være tålmodige med ham'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Benfica:
'Kampen i morgen er meget vigtig. Vi møder en stærk modstander, men vi tager dertil for at få de tre point. Vi kommer med en god kamp i bagagen mod Levante og vi skal fortsætte den vej'.

Fortid som angriber:
'Det er rigtigt, at jeg startede min karriere som angriber, men senere blev jeg rykket ned i forsvaret, da min klub manglede en spiller på denne position. Det var en god beslutning og det har været godt for mig som spiller. Jeg nyder at spille i forsvaret'.

.:FORSIDE:.