Araujo: 'Jeg forsøger at lære fra Koeman'

Anders Lang Jensen - 18.09.20

© Getty Images

Den unge forsvarsspiller Ronald Araujo spillede som den eneste samtlige 90 minutter i onsdagens træningskamp mod Girona. Midtstopperen startede kampen ved siden af Piqué, og Barca-talentet suger til sig i opstarten.

Ronald Araujo er kommet op gennem rækkerne i det catalanske, hvor en tilværelse som førsteholdsspiller skal sikres. Midtstopperen leverede en solid indsats i 3-1-sejren over Girona, og Araujo er glad for holdets præstationer under Ronald Koeman.

'Jeg er meget glad for at have spillet så meget, og for den præstation vi leverede. Resultatet er sekundært – det, som er vigtigt nu, er at spille godt, og at holdet befinder sig et godt sted, inden La Liga-sæsonen starter' sagde Ronald Araujo til catalanske TV3.

'Vi prøver at vende os til nye idéer for at give træneren de bedste resultater. Han vil have mig til at være mere rolig, og jeg prøver altid at lære fra Koeman. Jeg arbejder hårdt for at være inde i billedet omkring førsteholdet, men det er klart, at der er mange dygtige forsvarsspillere. Mit mål er at arbejde for en plads på holdet' sluttede Barca-talentet.

644x70

.:FORSIDE:.