Araujo: 'Glad for debuten i verdens bedste klub'

Magnus Wind - 08.10.19

© Getty Images

Ronald Araujo havde en følelsesladet søndag aften på Camp Nou, da han i hjemmekampen mod Sevilla både fik debut for Barca og et direkte rødt kort. Den unge midterforsvar er dog glad for debuten, trods af det røde kort.

Barca var udfordret i det centrale forsvar forud for søndagens kamp mod Sevilla, da både Lenglet og Umtiti var ude af truppen. Derfor fik Jean-Clair Todibo en sjælden plads i startopstillingen, men han måtte lade sig udskifte i anden halveg, da franskmanden var for træt til at gennemføre kampen.

Her blev han erstattet af den unge Ronald Araujo, der til dagligt har sin gang på klubbens B-hold, til sin officielle debut i Barca-trøjen. Uruguayaneren fik noget af en debut, da han modtog et direkte rødt kort, fordi han begik et frispark som sidste mand, efter blot et kvarter på banen.

Efter kampen skrev Araujo følgende på sin Twitter-konto: 'Tak til Gud og hele min familie. I dag er en speciel dag, det gør mig meget glad at debutere for verdens bedste klub. Jeg vil fortsætte med at arbejde hårdt, for at få flere minutter'.

Araujo kom til Barca sidste sommer fra den uruguayanske klub Boston River og har kontrakudløb i 2023. 

.:FORSIDE:.