fbpx

Araujo ventes ikke at spille Uruguays første to kampe

Peter Vyff - 24.11.22

// Ronald Araujo

Arajo har siddet ude med en skade det meste af efteråret, men han er dog stadig blevet udtaget til Uruguays landshold. Det forlyder nu at han først kommer i spil til holdets sidste kamp i VM-gruppespillet imod Ghana.

Barca måtte tidligt på sæsonen se Ronald Araujo blive skadet, da han pådrog sig en lårskade i slutningen af september. Uruguayaneren undergik efterfølgende en stor operation, der betød at han med al sandsynlighed ikke kunne deltage i den igangværende VM-slutrunde.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Den 23-årige Araujo har dog formået at fremskynde hans restitution, hvilket betød at han endte med at blive udtaget til Uruguays landshold til VM i Qatar. Den store forsvarsspiller skal dog ikke forvente at komme i spil med det samme, da han ifølge avisen Mundo Deportivo først forventes at blive klar til holdets sidste gruppekamp imod Ghana.

Hvis Araujo skulle blive taget i brug mod afrikanerne, så er det eftersigende ikke en del af den aftale, som Barca har med Uruguays trænerstab. Catalanerne, som har sendt en fysioterapeut afsted for at følge forsvarsspillerne, har angiveligt bedt sydamerikanerne om først at bruge forsvarsspilleren fra knockout-fasen.

Det bliver derfor spændende at se, hvordan Uruguay får gang i VM-slutrunden, hvor holdet, udover Ghana, skal møde Sydkorea og Portugal. Der skulle dog angiveligt være bred enighed om at Araujo skal passes på, og såfremt han skulle blive taget i brug imod afrikanerne, så er det fordi det er yderst nødvendigt for La Celestes..:FORSIDE:.