fbpx
Annonce

Araujos frikøbsklausul steget til 200 mio. euro

Magnus Wind - 14.10.20

© Getty Images
// Ronald Araujo

Barca har valgt at indkludere uruguayanske Ronald Araujo i førsteholdstruppen til denne sæson. Dermed er den unge midterforsvars frikøbsklausul blevet fordoblet fra 100 mio. euro til 200 mio. euro. 

I sommeren 2018 hentede Barca den unge midterforsvar Ronald Araujo i uruguayansk fodbold og placerede ham på B-holdet. Siden da har hans udvikling været støt stigende og i denne sæson er Araujo blevet inkluderet i catalanernes førsteholdstrup. Her spiller midterforsvaren med nummer 4 på ryggen. 

Denne permanente oprykning til førsteholdstruppen betyder, at Araujos frikøbsklausul er blevet fordoblet. Helt konkret er den steget fra 100 mio. euro til 200 mio. euro. Uruguayaneren har kontrakt med Barca indtil sommeren 2023. 

21-årige Araujo har indtil videre spillet otte kampe for catalanernes førstehold. I denne sæson er det blevet til spilletid i to ud af de tre første kampe i La Liga, hvor han har gjort en god figur. Umiddelbart ligner uruguayaneren tredjevalget til midterforsvaret hos Ronald Koemans tropper. 


 

.:FORSIDE:.