Ansu Fatis målstatistik er bedre end 17-årige Messi

Magnus Wind - 06.02.20

© Getty Images

Ansu Fati har fået sit store gennemburd i denne sæson, hvor den tidligere La Masia spiller har haft flere gode præstationer. Hans nuværende målstatistik er endda bedre end Messis, da argentineren var på samme alder. 

Siden den officielle debut for Barca mod Real Betis i starten af sæsonen har Ansu Fati imponerede alt og alle med flere gode præstationer. Skaderne til Dembélé og senest Luis Suárez har gjort vejen til spilletid lettere for Fati. Den 17-årige spanier med de afrikanske rødder har indtil videre spillet 19 kampe for den catalanske klub, hvor han har scoret fem mål.

Disse tal gør, at Fatis målstatistik er bedre end Messis, når man sammenligner deres tal, fra da Messi var lige så gammel som Fati er nu. På dette tidspunkt havde argentineren endnu ikke fået sin officielle debut for Barca. Samtidigt tog det den nuværende anfører hele 31 kampe at nå de fem mål, som Fati altså kun har brugt 19 kampe på at score. 

Fati ligner en kommende stjernespiller for Barca, men hans unge alder vil også medføre svingende præstationer. Kontrakten med den catalanske klub udløber i sommeren 2022. 

 

.:FORSIDE:.