fbpx

Ansu Fatis far købte otte trøjer med nummer 10

Rune Stentoft Arlbjørn - 05.09.21

// Ansu Fati

Tidligere på ugen blev det officielt, at Ansu Fati overtager nummer 10 fra Lionel Messi. Det blev Ansu Fatis far så begejstret over, at han skyndte sig til Barcas fanshop på Camp Nou og købte otte af de nye trøjer med Ansus nye nummer.

Ifølge flere catalanske og spanske medier købte Ansu Fatis far, Bori, forleden otte trøjer med Ansu Fatis navn bag på og det nye nummer 10 på ryggen straks efter, at han fandt ud af, at sin søn har overtaget det legendariske nummer fra Messi.

Bori Fati har selv udtalt sig om episoden til Deportes Cuatro. 'Jeg kunne ikke sove. Jeg sagde til mig selv, at så snart butikken åbner vil jeg tage derhen og købe trøjer med hans navn og nye nummer' sagde han inden han tilføjede.

'Jeg har ikke ord til at beskrive hvad det betyder for Ansu at arve nummer 10 fra Leo Messi. Jeg har ingen ord. Det er et øjeblik fuld af følelser, som bliver nødt til at blive husket for altid' sagde han videre.

Ansu Fatis far købte de otte trøjer til hele familien. De kan den 19. september mod Granada måske se Ansu Fati gøre comeback efter næsten et års fravær. Det tyder på, at Ansu Fati måske får spilletid i den kamp, ifølge de seneste meldinger.

 
.:FORSIDE:.