fbpx

Ansu Fati ventes at få chancen af Hansi Flick

FCBARCELONA.DK - 31.05.24

 


Ansu Fati har afsluttet sit lejeophold i engelske Brighton og det blev desværre ikke den succes som håbet. Han forventes dog at få chancen for at overbevise Hansi Flick, når den nye sæson startes op med træningskampe.

Det er en kendsgerning at Ansu Fatis udvikling er gået i stå, efter at han oplevede en kometagtig start på karrieren i Barca, men flere langvarige skader og problemer med at genfinde det høje niveeu, har sat ham tilbage i de tre seneste sæsoner.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den nu 21-årige angriber vender tilbage fra Brighton efter en ustabil sæson, hvor det kun blev til 27 kampe og 4 mål. Igen var det skader der forhindrede ham i at folde sit talent ud. Samtidig virkede det også som selvtilliden ikke var til stede, når han var på banen,

Ansu Fati er et af de største talenter som Barcas akademi La Masia har udviklet, og han er stadig meget afholdt og vellidt i klubben. Derfor vil man gøre alt for at hjælpe ham til at genfinde det niveau, man tidligere har set.

Nu er Hansi Flick kommet til som ny træner og han skulle angiveligt have meddelt Deco, at han gerne ser Ansu Fati på holdet i den indledende del af den nye sæson, hvor holdets EM-spillere endnu ikke er vendt retur.

Her får Fati mulighed for at overbevise sin nye træner og det bliver nok også til spilletid i sommerens træningskampe i USA. Først til august forventes det, at der tages en endelig beslutning om Fatis fodboldmæssige fremtid.

fati14F

// Ansu Fati
.:FORSIDE:.