Ansu Fati undskyldte efter scoring mod Cádiz

FCBARCELONA.DK - 11.09.22

// La Liga // Cadiz

Der udspillede sig nogle kedelige scener under lørdagens kamp mellem Cádiz og Barca, hvor en tilskuer måtte genoplives og behandles på stadion. Det fik Ansu Fati til at underskylde overfor hjemmeholdets fans, da han efterfølgende scorede.

Efter 80 minutter af lørdagens kamp mellem Cádiz og Barca afbrød dommer Del Cerro Grande opgøret. Herefter løb læger og ambulancereddere ned mod den ene tribune, hvor en tilskuer ifølge flere medier var faldet om med hjertestop.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art

I næsten en time kæmpede man for at redde tilskueren, som man ifølge lokale medier måtte genoplive af flere omgange. I sidste ende lykkedes det at stabilisere personen, som efterfølgende blev kørt på hospitalet.

Kort efter blev kampen genoptaget og her gik der kun seks minutter før Ansu Fati scorede til 0-3. Her viste Barcas nummer 10 stort format, da han undskyldte til Cádiz-tilhængerne for at have scoret mod dem i et så svært øjeblik.

Kort efter scorede Dembélé til 0-4 og også den franske angriber undlod den helt store jubel i respekt for tilskueren.