Ansu Fati skal op i mod sin debutmodstander

Hozaifa Al Haddad - 09.02.20

© Getty Images

Når Barca i aften gæster Real Betis på Estadio Benito Villamarín vil Ansu Fati få et gensyn med det hold, som han tidligere i denne sæson debuterede i mod. Siden da har det 17-årige talent spillet 20 kampe for catalanerne hvor han blandt andet har scoret fem mål. 

Den 25. august 2019 er en dag, som Ansu Fati formentligt aldrig vil glemme. Det er nemlig dagen hvor den lynhurtige angriber fik sin debut for catalanerne på Camp Nou mod Real Betis i en alder af bare 16 år. Den offensive spiller imponerede stort i den kamp samt i de følgende kampe, hvilket har resulteret i, at han har fået lov til at spille 20 kampe for førsteholdet i denne sæson. 

Fem måneder senere har Ansu Fati formået at slå rekorden for at være den yngste spiller nogensinde til at score i Champions League, samt den yngste spiller til at score to mål i én kamp i La Liga. 

De gode præstationer resulterede i at, Fati i december 2019 fik skrevet under på en ny kontrakt med Barca, som løber frem til den 30. juni 2022 med en frikøbsklausul på svimlende 170 mio euro. Ifølge Transfermarkt er det 17-årige talent i dag 40 mio. euro værd, hvilket forventes at stige yderligere i slutningen af sæsonen. 

Ansu Fati spillede senest en god kamp mod Athletic Bilbao på udebane, hvor han blev valgt fremfor Antoine Greizmann. Han forventes ligeledes at starte inde i aften ude mod Betis og forhåbenligt vil han fortsætte med at bevise hvorfor han fortjener at starte inde for de catalanske mestre. 

.:FORSIDE:.