fbpx

Ansu Fati signalerede at han vil blive i Barca

Rune Stentoft Arlbjørn - 28.09.21

// Levante // Ansu Fati

Barca forsøger i øjeblikket at forlænge Ansu Fatis kontrakt, som udløber til sommer. På trods af nogle få rygter om angriberens fremtid i klubben bør der ikke være tvivl om hvor Ansu Fati gerne vil spille.

Efter indskiftningen i kampen mod Levante til sit længe ventede comeback klappede Ansu Fati sig på brystet, hvor Barca-logoet sidder. Det var en klar bevist handling af Ansu Fati, som dermed signalerede sin loyalitet til klubben.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


I de seneste uger har der været rygter om, at Ansu Fati bruger Jorge Mendes som agent til at lægge pres på Barca i forhold til at få en bedre kontrakt i klubben, men med de signaler Ansu Fati sendte mod Levante kan der ikke være tvivl om hvor han gerne vil spille.

Der er tvivl om længden på Ansu Fatis kontrakt, da han som ungdomsspiller forlængede med tre år til 2022 med en option på yderligere to år. Ansu Fatis lejr sår angiveligt tvivl om hvorvidt optionen med de to ekstra år er gyldig nu hvor han er en del af førsteholdet.

Derfor har Barca indledt forhandlinger med Ansu Fati om en ny kontrakt med førsteholdet. Det bør ikke blive svært at nå til enighed om en ny kontrakt, da Ansu Fati kun tænker på at spille i Barca-trøjen. En fem-årig forlængelse til 2027 er derfor ikke utænkeligt.

.:FORSIDE:.