Ansu Fati om U21-debut: 'Trøjen skal rammes ind'

Anders Lang Jensen - 17.10.19

© Getty Images

Tirsdag fik Barcas stjerneskud Ansu Fati landsholdsdebut for Spanien, da offensivspilleren blev skiftet ind for U21-landsholdet. Et stolt øjeblik, som Ansu Fati for altid vil huske tilbage på, erkender den 16-årige kantspiller.

Ansu Fati fik tirsdag debut, da han blev skiftet ind og fik de sidste 10 minutter af kampen mod Montenegro. Og det var et særligt øjeblik for stortalentet med rødder i afrikanske Guinea-Bissau.

'Trøjen skal rammes ind, og jeg har tænkt mig at hænge den op på mit værelse som en souvenir for den her dag. Jeg vil altid huske min debut, og hver gang jeg kommer til at se billeder og trøjen på væggen, vil jeg huske den her dag som min debut for Spanien' sagde Fati til avisen Sport.

'Træneren fortalte mig, at jeg skulle tage det roligt og nyde det, som var det enhver anden kamp. Det var en skam, at jeg ikke formåede at udnytte den chance, jeg fik, men det vigtigste var at få sejren, hvilket vi jo gjorde. Nu handler det om at fortsætte med at arbejde og vente på en ny udtagelse, sluttede Ansu Fati.

Den unge angriber er nu tilbage i Barcelona, hvor han forbereder lørdagens lørdagens kamp i den spanske liga på udebane mod Eibar.

.:FORSIDE:.