Ansu Fati: 'La Masia er verdens bedste skole'

FCBARCELONA.DK - 05.12.19

Efter at Ansu Fati i går havde skrevet under på sin nye kontrakt, var han straks ude og rose alle dem, der har hjulpet ham i klubbens fodboldakademi La Masia. Samtidig så han frem mod de udfordringer der venter.

Fati er for nylig fyldt 17 år og Barca ville være sikre på, at ingen andre klubber fik muligheden for at lokke ham med flere penge. Derfor blev indgået en ny kontrakt i går på præsident Josep Maria Bartomeus kontor. Det var den foreløbige kulminination på en karriere i Barca, der startede da Fati var blot 10 år gammel.

Efter mødet var det en glad Ansu Fati der udtalte sig. 'La Masia er for mig verdens bedste skole. De hjalp fra den første dag jeg kom og jeg er taknemmlig overfor alle der arbejder der. Alle er fantastiske. Lige fra første dag lærte jeg en masse ting. Også når der var svære perioder, stod alle klar til at hjælpe mig' sagde han.

Fati er udmærket klar over, at han skal kæmpe ved førsteholdets træning, for at få spilletid. 'At kunne træne med de bedste hver dag er en drøm og en belønning. Fra nu af skal jeg arbejde hårdere end nogensinde for at få flere muligheder og stadig nyde det. Så skal resten nok komme' afsluttede han.

.:FORSIDE:.