fbpx

Ansu Fati: 'Jeg vil gerne takke Xavi for støtten'

Anders Lang Jensen - 04.10.22

© Getty Images
// Ansu Fati

For første gang i ligaen i denne sæson startede Ansu Fati inde for Barca i lørdagens udekamp mod Mallorca. Fati kvitterede for tilliden med en assist til Lewandowskis enlige mål, og Barcas nummer 10 takker nu Xavi for støtten.

Efter at være blevet udeladt af den spanske landsholdstrup i den forgangne samling, var det et vigtigt skridt for Ansu Fati at levere en solid præstation lørdag aften fra start mod Mallorca. En sejr var ganske enkelt en nødvendighed for Barca, mener Fati.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Det var en meget vigtig sejr. Vi ved, at det kan spille en rolle, at det var første kamp efter landsholdspausen, men en sejr var en nødvendighed. Efter at have spillet uafgjort i første runde af ligaen mod Rayo, har vi været motiverede for at vinde og skabe glæde for fansene' udtaler Fati til Barca TV.

’Jeg vil gerne takke Xavi, og alle der støtter og hjælper mig. Jeg vil gøre alt jeg kan for at hjælpe holdet eller landsholdet, når jeg spiller’ slutter han.

Sæsonstarten har ikke været uden problemer for Fati. Xavi har sparet ham en del, og samtidig kæmper han for overhovedet at blive en del af det spanske landshold til den kommende VM-slutrunde. Præstationen mod Mallorca skaber dog optimisme, for  Ansu Fati ser ud til at være på vej i den rigtige retning.

fati8

.:FORSIDE:.