Ansu Fati holdt møde med Mendes om ny kontrakt

Rune Stentoft Arlbjørn - 17.09.21

// Ansu Fati

Onsdag aften mødtes Ansu Fati med sin agent Jorge Mendes på en restaurent i Barcelona for at tale om en ny kontrakt med Barca. Her blev det gjort klart, at Ansu Fati kun ønsker at fortsætte med at spille i den catalanske storklub.

Ansu Fatis kontrakt med Barca udløber efter denne sæson, så derfor arbejder klubben målrettet på at forlænge aftalen med den unge angriber, som fylder 19 år i slutningen af oktober. I den forbindelse mødtes Ansu Fati med Jorge Mendes.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


De mødtes på en restaurent i Barcelona til en omgang sen aftensmad. Ifølge de to catalanske aviser Mundo Deportivo og Sport fik Ansu gjort det klart, at han kun ønsker at fortsætte i Barca. Mendes kan få ham til mange andre klubber, men Ansu har kun Barca i tankerne.

Ved mødet deltog Ansu Fatis far og bror, mens Jorge Mendes havde sin kone med på Via Veneto. Senere kiggede Mateu Alemany forbi og havde en længerevarende snak med Jorge Mendes alene, hvor Mendes gjorde det klart overfor Alemany, at Ansu kun vil fortsætte i Barca.

Mødet fandt sted sent om aftenen, så der blev ikke indledt seriøse forhandlinger om en ny kontrakt til Ansu Fati, men mødet havde til formål at sætte grundrammerne for forhandlingerne om supertalentets nye kontrakt med catalanerne.

.:FORSIDE:.