Ansu Fati: 'Holdkammeraterne gør det lettere for mig'

FCBARCELONA.DK - 21.10.20


Ansu Fati spillede en flot kamp mod Ferencvaros, hvor han scorede et mål og lagde en assist i 5-1 opgøret. Efter sejren glædede han sig over sin succes og tillagde holdkammeraterne æren for det.

Fati blev kåret som kampens bedste spiller efter den overbevisende indsats mod Ferencvaros og han var da også et stort smil, da han uddtalte umiddelbart efter kampen.

'Det var en god sejr. Vi startede godt og nu skal vi holde fast i at hente point. Sejren er god for holdet, for så har vi det alle godt' indledte han.

Han blev bedt om at sætte ord på sin scoring. 'Holdkammeraterne gør det lettere for mig. Det var en fantastisk pasning af De Jong og jeg skulle kun skubbe den i mål' sagde han.

Han fejrede målet ved at vugge frem og tilbage med armene og det blev det 17-årige spiller bedt om at forklare. 'Det var til min storebror, der netop har fået en datter' svarede han med et smil.

Messi spillede også en stor kamp og det fik også en kommentar fra Fati. 'I enhver situation kan han skabe noget. Jeg skal fortsætte med at lære af ham og det er godt, at have den bedste' kom det fra ham.

Barca havde mange unge spillere med i opgøret og det glædede Fati sig over. 'Vi skal alle fortsætte med at forbedre os og arbejde hver eneste dag. Jo mere konkurrence der er, jo bedre bliver vi' afsluttede han.

.:FORSIDE:.