fbpx

Ansu Fati: 'Forventede ikke et comeback som dette'

Rune Stentoft Arlbjørn - 26.09.21

// Levante // Ansu Fati

Ansu Fati fik comeback for Barca, da han blev skiftet ind til de sidste 10 minutter i sejren over Levante. Den unge angriber formåede på kort tid at sætte et stort aftryk på kampen. Han havde dog ikke forestillet sig det ville gå så godt.

Efter næsten et år udenfor grundet en drilsk knæskade, var det et rigtig godt comeback for Ansu Fati, men teenageren havde ikke forventet at spille så godt. 'Jeg forestillede mig ikke at vende tilbage på denne måde. Når vi spiller hjemme skal vi altid vinde' sagde han.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Han tilføjede: 'Jeg er meget glad for sejren, men vi har stadig lang vej endnu. Jeg vil gerne takke lægerne og den fysiske stab, som har været sammen med mig i denne proces med at komme tilbage. Jeg vil også takke fansene, som er utrolige. Jeg håber støtten varer ved, for det gør os kun stærkere' kom det fra ham.

Ansu Fati forklarede også sin fejring af sit mål til 3-0. 'Det var som tak for hjælpen til holdet og til min familie, som har haft det svært i den tid jeg har været ude. Det var også for folkene i klubben og for fansene. Jeg er meget taknemmelig for alle. De har alle været en stor støtte for mig' afsluttede han.

.:FORSIDE:.