Ansu Fati den yngste målscorer i Champions League

FCBARCELONA.DK - 11.12.19

© Getty Images

Den blot 17-årige Ansu Fati er godt i gang med at skabe historie. Efter blot to minutter på banen i opgøret mod Inter kom han på tavlen og det gør ham til den yngste målscorer i Champions Leagues historie.

Der var spillet 84 minutter da Ernesto Valverde at sende Ansu Fati på banen i stedet for Carles Pérez, der havde scoret Barcas første mål i opgøret. Blot to minutter efter sit indhop sendte Fati en 1-2 scoring i nettet og den scoring blev sejrsgivende.

Ud over at kunne glæde sig over sejren, kan Fati nu også kalde sig den yngste målscorer i Champions Leagues historie med sine 17 år og 10 dage. Den tidligere rekord tilhørte Peter Ofori-Quaye, der var 17 år og 195 dage, da han scorede for Olympiakos tilbage i 1997.

Fati har i forvejen rekorden som den yngste målscorer for Barca i ligaen og han er også den yngste nogensinde der er startet inde på Camp Nou. Derudover er han den yngste spiller i ligaens historie, der både har scoret og lagt op til et mål i samme kamp.

Så mange rekorder på mindre end en halv sæson er forhåbentlig en varsel om endnu et stjerneskud fra fodboldakademiet La Masia.

.:FORSIDE:.