fbpx

Ansu Fati får nr. 17, Agüero nr. 19 og García nr. 24

Rune Stentoft Arlbjørn - 14.08.21

// Trøjer


Barca har lagt en video ud på Youtube, hvor der bliver taget billeder med spillerne i de nye spillertrøjer. Her ses det, at Sergio Agüero får nummer 19, mens Eric García kommer til at spille i nummer 24, som Junior Firpo har efterladt.

Når videoen ligger på Youtube må der være tale om officielle numre, men Barca selv har endnu ikke bekræftet alle officielle numre for sæsonen. Det sker nok ikke før transfervindet er slut, for først her ved catalanerne hvilke spillere der i truppen.

Ansu Fati får også et nyt trøjenummer. Han spillede i sidste sæson i nummer 22, men i denne sæson spiller han i nummer 17. I sidste sæson bar Trincao nummer 17 for catalanerne, men det nummer er nu blevet ledig med hans lån til Wolves.

En spiller som Oscar Mingueza har ikke fået tildelt et nummer endnu, selvom han tilhører førsteholdet. Det kan skyldes, at Barca arbejder på at sende Umtiti videre. Her kan Mingueza meget vel overtage Umtitis nummer 23. Indtil videre har Mingueza spillet med nummer 28, men det er ikke et førsteholdsnummer.

Ved Gamper-opgøret spillede Emerson med nummer 22, mens Memphis Depay spillede med nummer 9, som han har overtagert fra Braithwaite, der så har fået nummer 12. Riqui Puig har fået nummer 6 efter Carles Aleñá er skiftet til Getafe.

Som nævnt kan flere af numrene stadig nå at ændre sig. Inaki Pena ventes at blive rykket op på førsteholdet, så det duer ikke, at han har nummer 26. Udover spillere som Umtiti og Braithwaite kan Coutinho, Pjanic, Neto og Lenglet også forlade Barca denne sommer.

Det vil efterlade numrene 8, 13, 14 og 15. Her kan det sagtens tænkes, at Pedri bliver tildelt nummer 8, hvilket så vil betyde, at nummer 16 vil blive ledig. Det er dermed en stor kabale der skal gå op med hensyn til trøjenumrene.

.:FORSIDE:.