fbpx

Andreas Christensens agentskifte peger mod Barca

Anders Lang Jensen - 05.01.22

// Andreas Christensen

ps5 art


Den danske landsholdsspiller Andreas Christensen har kontraktudløb med Chelsea til sommer, og Barca lurer i kulissen på en fri transfer. Forsvareren har netop skiftet til et agentbureau med tydelige forbindelser til Barcelona.

Engelske Chelsea har længe forsøgt at forlænge kontrakten med den stærkt spillende dansker, men meget tyder på, at Andreas Christensens fremtid ikke ligger i London-klubben. Et halvt år før udløb har danskeren noget overraskende skiftet agentfirma, og det er ikke hvem som helst.

Artiklen fortsætter under annoncen


Agentfirmaet KIN Partners har nemlig bekræftet tilgangen af Andreas Christensen som ny klient, og agentbureauet har et stærkt samarbejde med Barca. Agent i firmaet, Francesco D'Argenio, har sit udgangspunkt i Barcelona, mens flere af virksomhedens spillere har en fortid eller nutid hos Barca.

Lionel Messis far, Rodrigo Messi, er også en del af KIN Partners som spilleragent. Andreas Christensen har altså taget et valg om agentskifte kort før kontraktudløb, og tiden vil vise, om det bliver til et skifte til Camp Nou til sommer for den danske landsholdsspilleres vedkommende.

.:FORSIDE:.