André Gomes: "Jeg føler mig ikke godt tilpas"

FCBARCELONA.DK - 12.03.18

I et interview mandag erkender André Gomes, at han i øjeblikket ikke føler sig godt tilpas på banen og at han ikke nyder at spille kampe. Portugiseren har som bekendt haft en svær tid siden sit skifte til Barca i 2016.

Tiden i Barca har ikke været nem for André Gomes. Portugiseren har fået mange chancer hos både Luis Enrique og Ernesto Valverde, men faktum er, at midtbanespilleren ikke har imponeret og er blevet upopulær hos tilhængerne. Nu åbner Gomes op for sin frustration i et interview med magasinet "Panenka".

"Jeg føler mig ikke godt tilpas på banen og jeg nyder ikke at spille som jeg burde gøre. Mine første seks måneder i klubben var gode, men så ændrede tingene sig. Det var som om, at folk blev mere fjendtlige" udtalte Gomes.

"Når jeg træner har jeg det helt fint, men det er klart, at jeg nogle dage er mere påvirket end andre. Man kan ikke skjule, hvis man har det svært. Hvis jeg har spillet i en kamp og det ikke er gået godt, så kan jeg mærke det nogle dage efter. Men faktum er, at jeg har ikke føler mig tilpas under kampene".

"At tænke for meget over det vil ikke bringe noget godt med sig. Mine holdkammerater støtter mig altid og ønsker det bedste for mig. Men når tingene ikke fungerer for mig, så har jeg det med at lukke mig inde og ikke tale med folk. Det er sket for mig mere end en gang, at jeg ikke har forladt mit hus, fordi jeg har været flov. Hvad nu hvis folk siger noget til mig?" sagde Gomes til slut.

Gomes har fået spilletid i de seneste to ligakampe og blev i opgøret mod Atlético Madrid, som Barca vandt med 1-0, for engangs skyld rost af adskillige Barca-tilgængere for sin præstation.

.:FORSIDE:.