Piqué kan spolere Barca B's oprykningsdrømme

Rune Stentoft Arlbjørn - 07.02.21


Senere i dag venter der noget af et opgør på Barcas træningsanlæg, hvor Barca B tager imod Andorra, som har den tidligere Barca-assistent Eder Sarabia som træner og Piqué som ejer. De truer Barca B i kampen om oprykning.

Klokken 18.00 tørner Barca B og Andorra sammen i den tredjebedste spanske fodboldrække i en spændende kamp om oprykning til La Liga 2 på Barca B's hjemmebane Estadi Johan Cruyff, som ligger på klubbens træningsanlæg Ciutat Esportiva i udkanten af Barcelona.

Andorra med den iltre Eder Sarabia i spidsen som træner og med Piqué i ryggen som ejer, indtager andenpladsen i gruppen med tre point mere end Barca B på fjerdespladsen. Dermed truer Andorra, Sarabia og Piqué altså Barca B i kampen om oprykning til næstbedste og landsdækkende fodboldrække.

Både Andorra og Barca B kæmper med om oprykning til 2. division A og begge klubber går benhårdt efter det. Derfor kunne man godt tro, at der kan opstå en interessekonflikt mellem Piqué og Barca eftersom Piqués klub Andorra kan være med til at sætte en kæp i hjulet på Barca B i deres jagt på oprykning.

Det vil være en atypisk situation, hvis Piqué via sit ejerskab i Andorra i sidste ende kan komme med til at stoppe catalanernes næstbedste mandskab fra oprykning til La Liga 2. Der venter dermed et yderst spændende opgør senere i aften klokken 18.00, som har meget på spil og mange interessenter at gøre tilfredse.

På billedet øverst i artiklen ses Andorra-træner Eder Sarabia til venstre sammen med Andorras ejer Gerard Piqué til højre. Sarabia var assistenttræner under Quique Setíen hos Barca i sidste sæson. Billedet er fra den 3. februar, hvor Andorra vandt over Espanyol B.

.:FORSIDE:.