Alves: 'Jeg kunne være vendt tilbage til Barca'

FCBARCELONA.DK - 14.09.19

© Getty Images

I sommers var der rygter om, at Dani Alves tilbød at komme tilbage til Barca, men at catalanerne takkede nej. Nu fortæller brasilianeren at det var ham valgte Barca fra, fordi de ikke tilbød en 3-årig kontrakt.

Det er uomtvisteligt at Barca og Dani Alves talte sammen i løbet af sommeren om muligheden for, at brasilianeren skulle tilbage til den klub han tidligere havde spillet otte sæsoner for. Dengang sagde rygterne, at Barca takkede nej på grund af Alves' 36 år, men nu kommer hovedpersonen med en anden version.

'Jeg havde muligheden for at vende tilbage til Juventus. Jeg havde også muligheden for at vende tilbage til Barca, men det var Sao Paulo, min drømmeklub, der troede på mig og tillbød mig stabilitet frem til 2022. Det tilbød hovedparten af andre klubber mig ikke, for de troede ikke på mig. De tror jeg har en udløbsdato' kom det fra Alves i går i et interview med Players Tribune.

Uden at sige det direkte fortæller Alves, at Barca reelt var klar til at tage ham tilbage, men sandsynligvis kun på en 1-årig kontakt, hvilket altså ikke var nok for højre-backen.

'Det afgørende for mig var, at finde stabilitet, så jeg kan kæmpe med om VM 2022. Det er min nye udfordring. Som jeg altid har sagt, er jeg en fri person. Jeg bestemte hvornår jeg startede og jeg bestemmer også, hvornår jeg slutter' sagde han videre.

Alves forlod PSG denne sommer på fri transfer den 1. juli, men det tog han mere end en måned, at finde sig en ny klub, som altså blev Sao Paulo. 'Da jeg rejste åbnede der sig mange døre. Jeg ønskede at kende mine muligheder og der var en del. Men ingen tilbud mig det jeg ønskede, undtagen min drømmeklub' afsluttede han.

.:FORSIDE:.