Alves: "Jeg kommer tilbage hvis Barca ringer"

FCBARCELONA.DK - 24.04.18

Den tidligere Barca-spiller Dani Alves, der nu er i PSG, er altid god for en kontroversiel udtalelse. I går meldte han overraskende ud, at han hellere end gerne vil tilbage til klubben.

Der var en del polemik da Alves forlod Barca i 2016. Han var tydeligt ikke tilfreds med den måde han følte sig behandlet på af klubben. Modsat var Barca ikke begejstret for brasilianerens attitude udenfor banen de sidste par år af kontrakten, specielt ikke forløbet om den sidste forlængelse, hvor klubben var omfattet af et transferforbud fra UEFA. Den svære situation følte Barca at Alves udnyttede i forhandlingerne.

Derfor overraskede Alves alle, da han tidligere i dag meldte sig klar til at vende tilbage. "Barca er mit hjem. Jeg vil umuligt kunne sige, at jeg ikke vil tilbage. Jeg kommer tilbage i morgen, hvis de ringer til mig" sagde han til Fox Sports.

Han blev spurgt til den måde han forlod klubben på i 2016. "Hvis jeg sagde at jeg ikke var såret, ville jeg lyve. Jeg blev såret, for jeg mener selv, at jeg kæmpede hårdt for at skrive historie med Barca og for at skabe resultater som selv klubben ikke forventede. Jeg rejste efter at have vundet 23 titler på 8 år. Jeg var med til at skabe store resultater og de afsluttede samarbejdet uden at respektere min historie" var svaret.

"Efter dette ville de endda have, at jeg skulle tage afsked med klubben, men det sagde jeg nej til, for det vil altid være mit hjem og så skal man ikke tage afsked. Hvordan tager man afsked, når man vender tilbage?" fortsatte han.

Dani Alves er blevet 34 år og får næppe sit ønske opfyldt om en opringning fra Barca.

.:FORSIDE:.