Altético og Real Madrid trækker fra i tabellen

Rune Stentoft Arlbjørn - 22.11.20

© Getty Images

Det så skidt ud for Barca i tabellen inden kampen mod Altético, men efter kampen blev det kun værre, da både Atlético og Real Madrid fik point lørdag, mens Barca fik ingen. Dermed trækker de to Madrid-klubber fra i tabellen.

Inden kampen mellem Atlético og Barca lørdag aften, var Villarreal og Real Madrid i aktion tidligere på dagen. De to klubber spillede 1-1, hvilket betyder et point mere til ærkerivalerne. Med Barcas nederlag lørdag er de dermed nu seks point efter Real Madrid, der dog har spillet en kamp mere.

Atlético, der med deres sejr nu er på en delt førsteplads med Real Sociedad, trækker også fra Barca i tabellen med deres sejr lørdag over catalanerne. Atlético er nu hele ni point foran Barca. De to klubber har spillet lige mange kampe, nemlig otte.

Førstepladsen indtages af Real Sociedad med 20 point efter ni kampe, hvilket er en mere end Atlético, som også nu har 20 point. Næste gang Barca kan forsøge at rette op på det dårlige regnskab i tabellen er i næste weekend hjemme mod Osasuna.

Se stillingen i La Liga her.

.:FORSIDE:.