Alles øjne rettes mod Messi

FCBARCELONA.DK - 15.06.19

© Getty Images

I nat dansk tid tager Argentina hul på Copa América når de møder Colombia i gruppe B. Her vil alles øjne været rettet mod Messi, som argentinerne håber kan føre holdet hele vejen til det eftertragtede trofæ.

Messi har vundet alt indenfor klubfodbold, men med landsholdet har det knebet gevaldigt. En OL-guldmedalje blev det til tidligt i karrieren, men ellers har Barca-spilleren ikke vundet noget med Argentina.

Presset på landsholdet er altid massivt, men pudsigt nok er forventningerne skruet noget ned til denne sommers Copa América. Alle er klar over, at holdet er i en opbygningsfase under landstræner Lionel Scaloni og derfor ses Argentina kun som en outsider til titlen.

Holdet består af en stamme af erfarne spillere, suppleret med mange unge og relativt nye spillere i landsholdssammenhæng. Her står Messi som holdets absolutte leder og derfor vil alles øjne være rettet mod ham, når kampen mod Colombia fløjtes i gang.

Trods de lavere forventninger til holdets muligheder ved slutrunden i Brasilien, håber mange argentinere alligevel, at Messi endelig kan opleve succes med landsholdet og vinde en titel ved en slutrunde.

.:FORSIDE:.