Alle venter på en udmelding fra Iniesta

FCBARCELONA.DK - 24.04.18

Andrés Iniesta kan snart ikke trække den længere med en udmelding om sin fodboldmæssige fremtid. Alle venter på en afklaring, som han lovede ville komme i denne uge.

Snart alt peger i retning af, at Iniesta er i gang med sin sidste sæson i Barca-trøjen. Forlydender sender ham på en lukrativ kontrakt i Kina, hvor klubpræsidenten hos Chongquin i går udtalte, at han snart forventer at kunne præsentere Iniesta som ny spiller.

Intet er dog definitivt afgjort, før at Iniesta selv melder noget ud. I henhold til hans kontrakt med Barca, har han til den 30. april til beslutte, om han fortsætter eller ej. Så lang tid går der dog ikke, for efter lørdagens pokalfinale mod Sevilla lovede Iniesta, at han offentligør sin beslutning i denne uge.

Lige nu nyder Barca-spillerne nogle fridage frem til torsdag, hvor de begynder forberedelsen til søndagens kamp mod Deportivo, hvor blot et enkelt point vil sikre dem mesterskabet. Den kamp vil Iniesta helt sikkert ikke tage fokus fra, så en udmelding senere i dag eller onsdag vil være det mest oplagte.

Der er stadig mange der håber på, at Iniesta vælger at tage en sæson mere hos Barca og måske han overrasker han alle og bliver. Hans oplevelse i pokalfinalen, hvor han spillede en fantastisk kamp og gjorde en stor forskel, ligesom han blev hyldet af alle på Wanda Metropolitano da han blev skiftet ud, kan måske få ham til at blive.

Uanset hvad der sker, kan det ikke undgå at blive en af de helt store temaer i den lokale presse de kommende dage, for der er tale om en af klubbens største profiler gennem tiden.

.:FORSIDE:.