Alle i Barca er enige om at hente De Jong

Rune Stentoft - 14.09.18

I kontrast til tidligere transfers ser der ikke ud til at herske nogen tvivl om hvorvidt Barca ønsker at hente Frenkie De Jong til klubben. Alle de vigtige personer involveret i en handel med hollænderen vil have ham.

De Jong har genereret en sjælden enighed blandt ledelsen og de ansatte i klubben. Det er ofte svært for alle at være enige i fodbold, men når det kommer til De Jong har han angiveligt imponeret Pep Segura, Eric Abidal, Ramon Planes, Ernesto Valverde og resten af talentspejderne. De skulle alle være enige om, at Ajax-midtbanespilleren skal være Barcas førsteprioritet hvad angår nye spillere.

Det bliver dog en langsigtet operation. Denne sommer bød Barca på hollænderen, men Ajax afviste tilbudene. De mente Barcas bud var for lave. Det var Marc Overmars, deres sportsdirektør, ude at sige tidligere på ugen.

Ifølge den catalanske presse mener Barca, at næste sommer er det ideelle tidspunkt at hente den 21-årige spiller. Vintertransfervinduet er basalt set udelukket, med Ajax tilbage i Champions League, hvor de er opsatte på at imponere efter fire år ude af turneringen.

Det bliver dog ikke nogen nem operation, fordi De Jong har allerede tiltrukket sig følere fra flere steder i Europa. Udover de 30 mio. euro Barca tilbød, skulle Tottenham være klar med 50 mio. euro. Ajax rapporteres nu at vil have omkring 75 mio. euro for spilleren, som har en kontrakt til 2022. Selv Real Madrid er blevet kædet sammen med ham.

.:FORSIDE:.