Alle detaljerne i Suárez' skifte til Atlético Madrid

Rune Stentoft Arlbjørn - 23.09.20

© Getty Images

Som tiden går siver der lidt efter lidt flere detaljer ud om aftalen mellem Barca og Atlético Madrid for Luis Suárez' skifte til den spanske hovedstad. Se her nogle af detaljerne som er involveret i handlen.

Det er den catalanske avis Sport, som mener at kende detaljerne i aftalen. Atlético Madrid har tilbudt Suárez en to-årig aftale indtil juni 2022. Hans nuværende aftale med Barca løber ud i 2021 og hvis han fuldfører kontrakten med Altético Madrid, så vil han være 35 år når den slutter.

Selvom Barca havde håbet at få en transfersum for Suárez, så vil den endelige aftale kun bestå af variabler, hvor Barca kan få penge for uruguayaneren. Hvis Atlético når til kvartfinalen i Champions League i en af de to sæsoner i Suárez' aftale med Atlético, så vi vil Barca få to mio. euro.

For få dage siden kom det frem, at Suárez havde afvist et tilbud fra Inter Miami på otte mio. euro for at spille i MLS, da han ønskede at blive i Europa. Af den årsag har han accepteret at tjene mindre for at skifte til Atlético, som vil betale ham 7,5 mio. euro for hver sæson på Wanda Metropolitano.

644x70

.:FORSIDE:.