Alfred Schreuder: 'Holdet fortjente sejren'

FCBARCELONA.DK - 03.05.21

© Getty Images

På grund af Koemans karantæne var det hans assistent Alfred Schreuder der mødte pressen efter kampen mod Valencia. Her roste han holdet for sin gode indstilling og for at få vendt kampen til en sejr.

'Vi viste karakter og holdets reaktion var god. Vi spillede godt i første halvleg, men fik ikke scoret. Valencia forsvarede sig godt og vi kom flot tilbage efter deres 1-0 mål. Vi troede på det vi lavede og fortjente at vinde. Vi dominerede kampen mod en svær modstander' indledte hollænderen.

'Vi lever stadig i ligaen og spillerne viste en god indstilling ved at komme tilbage efter 1-0 målet, for det kunne havde gjort det svært for os' sagde han videre.

'Vi havde det lidt svært til sidst, efter at de havde scoret det flotte mål mod os, men sejren var i orden. Det er altid vanskeligt at spille mod Valencua, men vores spillere var i stand til spiller, dominere og vinde' kom det fra Schreuder.

'Alle holdene ligger tæt og vi er blandt dem. Vi ser ikke på andre, men kun på os selv. Kampen i næste uge (mod Atlético Madrid, red.) bliver ikke afgørende, for der mangler fire kampe, men vi tror på, at vores spillere kan vinde ligaen. Vi har reduceret distancen til Atlético og vi har spillet godt med de seneste tre måneder' fortsatte han.

Til sidst blev der igen spurgt til kampen mod Atlético på lørdag. 'Vi skal tage en kamp af gangen, men vi ved, at der er tale om en vigtig kamp' afsluttede han.

.:FORSIDE:.