Alexis Sánchez vender tilbage til Camp Nou

Rune Stentoft Arlbjørn - 16.04.19

© Getty Images

Det bliver måske til et gensyn med den tidligere Barca-spiller Alexis Sánchez, når Barca møder Manchester United i aften. Chileneren er med i Ole Gunnar Solskjærs trup til aftenens Champions League kvartfinale på Camp Nou.

Alexis Sánchez vender i aften tilbage til sin gamle hjemmebane Camp Nou, hvor han spillede i tre sæsoner fra 2011 til 2014. Dengang kom han til fra Udinese og slog sit navn fast som en vigtig spiller for catalanerne inden turen gik videre til Arsenal.

Nu spiller angriberen så for Manchester United, som i aften gæster Barca på Camp Nou. Her er han tilbage i Ole Gunnar Solskjærs trup efter, at han den seneste tid har været ude med en skade. Det vides derfor ikke hvilken forfatning han er i og om han starter inde eller får en plads på bænken.

Uanset hvad skal der helt sikkert holdes et tæt øje med Sánchez for qua hans tid i Barca kender han alt til klubben og den norske Manchester United-manager har med stor garanti sikkert rådført sig hos den tidligere Barca-spiller forud for opgøret i aften.

.:FORSIDE:.