fbpx
Annonce

Alex Collados situation synes fastlåst indtil januar

FCBARCELONA.DK - 08.10.21

// Alex Collado

Alex Collado træner troskyldigt på træningsbanen sammen med holdkammeraterne, men angriberen ved udemærket, at han ikke kommer i aktion i kampene. Han må vente til januar med at komme væk.

Alex Collados situation er totalt fastlåst, for han er hverken indskrevet for Barcas førstehold eller for B-holdet. Derfor kan han ikke komme i aktion i kampene, men alligevel er han forpligtet til at træne med holdet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Situationen opstod i transfervinduets sidste dage, hvor Collado havde indset, at han måtte forlade Barca på en lejeaftale, for Koeman regnede ikke med den 22-årige catalaner.

Først var det meget tæt på et skifte til Brugge og dernæst til Sheiffeld United, men ingen af delene blev til noget. Forhandlingerne med Sheffield glippede på allersidste dag og så var der ikke tid til at finde alternativer.

Derfor må Collado bide tænderne sammen og træne uden udsigt til kampe. Før til januar begynder det at lysne, for her kan han indlede jagten på en klub der vil leje ham, noget som Barca helt sikkert vil bakke op om.

.:FORSIDE:.