fbpx

Álex Collado rykker nu tættere på et skifte væk fra Barca

Anders Lang Jensen - 05.08.22

© Getty Images
// Alex Collado

Da Álex Collado denne sommer vendte tilbage til Barca efter en lejeaftale hos Granada, lød meldingerne, at midtbanespilleren måske ville få chancen denne sæson. Collado har dog langt til spilletid og nærmer sig et exit.

Barca har netop forlænget kontrakten med Álex Collado frem til 2024, men alligevel kan den kreative midtbanespiller være på vej væk. Collado har meget langt til spilletid på det nuværende Barca-mandskab og det baner vejen for et exit.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano, har Álex Collado selv gjort det klart overfor Xavi, at han gerne vil videre i karrieren for at få fast spilletid. Dermed er Collado på vej ud af klubben, og umiddelbart vil der være tale om en lejeaftale. Et permanent salg kan dog ikke udelukkes.

Álex Collado spillede en flot forårssæson hos Granada på leje, og Xavi ville gerne se ham an i pre-season denne sommer. Her har Collado ikke fået meget spilletid, og spillerens eget ønske om et skifte gør, at han meget vel forlader klubben indenfor ganske kort tid.

collado1

.:FORSIDE:.