fbpx
Annonce

Alex Collado forventes at starte inde på Camp Nou

FCBARCELONA.DK - 17.09.22

// Alex Collado

Alex Collado vender i dag tilbage til Camp Nou, men det sker i Elches trøje, efter at han blev udlejet til klubben denne sommer. Han er kommet godt fra start i sin nye klub og det forventes at han starter inde i eftermiddag.

Det var midt i august måned at Barca og Elche blev enige om en lejeaftale med Alex Collado, som Xavi ikke kunne finde plads til i førsteholdstruppen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Siden har Collado gjort det fornuftigt hos sin nye klub, for han er startet inde i holdets fem første kampe i La Liga og han er også noteret for en enkelt scoring, da Elche spillede 1-1 mod Almería, i øvrigt det eneste point Elche har fået indtil nu denne sæson.

Derfor forventes det at Collado er med fra start på sin gamle hjemmebane, når Elche i eftermiddag lægger vejen forbi det mægtige Camp Nou. Det er dog modsat ikke usandsynligt, at offensivspilleren bliver ofret for en defensiv taktik fra Elche-trænerens side.

Lejeaftalen med Elche løber for hele sæsonen, men indeholder ingen købsoption. Collados kontrakt med Barca udløber til sommer, hvor han altså står helt frit og intet tyder på, at den 23-årige spiller vender retur til Barca.

Under alle omstændigheder venter der Collado en speciel eftermiddag, når han gæster Spotify Camp Nou i Elches trøje.

.:FORSIDE:.