fbpx
Annonce

Alex Collado fik ikke overbevist Xavi i USA

FCBARCELONA.DK - 01.08.22

// Alex Collado

Alex Collado har været med førsteholdstruppen i USA, men den 23-årige offensivspiller fik ikke meget spilletid af Xavi. Dermed tegner alt på, at klubben vælger at udleje ham, så han kan få spilletid i en anden klub.

Xavi ønskede at give Collado chancen i træningskampene i USA, men skal man dømme ud fra den tildelte spilletid i de fire træningskampe, er Barca-træneren ikke blevet overbevist.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Mod Inter Miami fik Collada de sidste 11 minutter på banen, mens han slet ikke i aktion i den efterfølgende kamp, der var El Clásico mod Real Madrid. Mod Juventus blev det 12 minutter på banen, mens Collado endnu engang blev siddende på bænken i 90 minutter, da Barca rundede USA-turen af mod New York Red Bulls.

Det blev dermed kun til 23 minutter i fire kampe og det kan kun være et tegn på, at Xavi ikke føler behov for catalaneren, der har en fortid i klubbens berømte akademi La Masia.

Avisen Mundo Deportivo skriver at det mest sandsynlige udfald er en lejeaftale for sæsonen. Klubben mener at tiden som et ungt talent er slut og at man som 23-årig bør have regelmæssig med spilletid for at udvikle sig, noget Collado ikke vil få i Barca.

.:FORSIDE:.